Standby Workteam

Resande Elmontör/Servicetekniker med motorintresse till Helsingborg

Backup Engineering AB är ett väletablerat företag inom reservkraftsbranschen. Oavsett om våra kunder vill köpa eller hyra reservkraftsaggregat kan vi hjälpa dem med hela kedjan: från projektering till konstruktion, produktion och driftsättning och serviceavtal. Vi erbjuder helhetslösningar där vi alltid sätter varje kunds unika behov i centrum.

För att säkerställa kvalitén i alla led arbetar vi med egen utveckling och har ett fast serviceteam. Backup Engineering AB har sitt säte i Helsingborg, men arbetar över hela landet. Bland våra kunder finns kommuner, sjukhus, flygplatser, kriminalvården och några av landets ledande privata företag.

Läs mer om företaget på: www.backupengineering.se


Vi söker nu en flexibel Elmontör/Servicetekniker med hög servicenivå och genuin passion för motorer.

ANSVARSOMRÅDEN OCH ARBETSUPPGIFTER
Som elmontör/servicetekniker kommer du att arbeta med allt från installations-, och montagearbete till felsökning och akut service på våra anläggningar för reservkraft. Den största delen av arbetet sker ute hos våra kunder vilket innebär att du dagligen kommer att göra kortare eller längre resor och ha tillgång till en egen servicebil.

DIN PROFIL
Är du duktig på el, har en bred teknisk kompetens och en genuin passion för motorer? Då har vi drömjobbet för dig!

Vi söker dig som kan hantera ett omväxlande arbete där du ofta är själv ute hos våra kunder, och där du ofta ställs inför situationer som är svåra att förutse. Vi förutsätter att du har goda kunskaper inom elektronik, och har du dessutom erfarenhet inom mekanik är det en bonus.

Som person är du engagerad och har ett lösningsfokuserat angreppssätt. Du är noggrann och tillförlitlig samt förstår värdet av att ge våra kunder det där lilla extra. Då rollen innebär en hel del resor (uppskattningsvis 40-50 övernattningar per år) vill att du har körkort (gärna BE) och att du har en livssituation som möjliggör resor i tjänsten.

ANSÖK IDAG
För rätt person kan vi erbjuda ett mycket fritt och omväxlande arbete hos en specialiserad aktör med ett gott renommé.

I denna rekrytering samarbetar vi med Standby Workteam och vid frågor är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Gerhard Fransson, 0708-77 28 16.

Vi kommer att behandla ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se