Standby Workteam

Production Controller till Ifö Sanitär

The Geberit Group is a leading supplier of sanitary technology and bathroom design maintaining sales teams in over 40 countries and running over 30 plants worldwide. The strong presence especially in Europe creates benefits for business partners (craftsmen, retailers, engineers and architects) and end consumers alike. Over 12‘000 employees contribute to the company’s success. Headquartered in Rapperswil-Jona (CH), the Geberit Group generates net sales of CHF 2.9 billion. Since 2015 Ifö Sanitär AB i is a part in the Geberit Group. Ifö Sanitär is the largetst manufacturer of plumbing products för the bathroom environment in Scandinavia with headquarter in Bromölla with 450 employees.
Read more on www.ifo.se and www.geberit.se


Ifö Sanitär förstärker nu sitt framgångsrika team och söker en Production Controller

Vill du vara en viktig kugge på ett av regionens mest framgångsrika och intressanta bolag? Vill du arbeta med nyckeltal och ekonomisk analys samt stötta ledningsgruppen i förbättringsarbetet av produktion och logistik? Då är detta kanske ditt nästa steg i karriären. Vi söker dig som är ekonomiskt sinnad och intresserad av produktion för en spännande och central roll på vår finansavdelning i Bromölla.

Om arbetet
Som Production Controller kommer du att arbeta i en bred och verksamhetsnära roll där du stöttar såväl ekonomichef som produktions- och logistikledning.

Viktiga arbetsuppgifter blir att arbeta med prognos och budgetarbete samt uppföljning av produktionskostnader och produktkalkyler. Vidare kommer du noggrant granska allt från utfall, avvikelser och andra nyckeltal. Dina analyser och förslag kommer att resultera i mätbara förbättringar inom såväl produktions- som logistikområdet. Vid nyinvesteringar är det du som ger rätt beslutsunderlag med hjälp av investeringskalkyler.

På ett övergripande plan kommer du att arbeta med effektivisering av rutiner och processer och du kommer även att arbeta med olika adhoc-projekt.

Du som söker
Du är i grunden civilekonom och har troligen redan arbetat i några år med liknande uppgifter, och då helst på ett producerande bolag.

Som person är du analytisk, strukturerad och driven. Du har förmågan att se detaljerna men kan också lyfta på blicken och inta ett övergripande, pragmatiskt synsätt. Vi söker dig som kan komma med förbättringsförslag och som inte är rädd att ifrågasätta rådande ordning, samtidigt som du måste ha en god social förmåga och en grundläggande respekt för olika expertiser.

Du har goda kunskaper i affärssystem (SAP en fördel) samt Excel och du behärskar engelska i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du blir en viktig kugge i ett marknadsledande bolag med goda framtidsutsikter. Ifö Sanitär har en stark lokal förankring och kollegor som är måna om varandra. Med Geberit som ägare blir du en del av en stabil, internationell koncern som förstår sig på produktion. Utöver detta är vi inne i ett intressant skede och för rätt person finns det stora möjligheter att växa vidare inom företaget.

I denna rekrytering samarbetar vi med Standby Workteam. Vi genomför denna rekrytering löpande och ber dig skicka in din ansökan snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Gerhard Fransson, Standby Workteam, tel. 0708 - 77 28 16.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se