Standby Workteam

Svensktalande Technical Customer Support inom reservdelar - Brobizz betald

Nemco grundades 1966 och har en gedigen erfarenhet av försäljning av utrustning till livsmedelsindustrin. Företaget startade i Danmark och finns idag även i Sverige och Finland. Läs mera om Nemco på www.nemco.se

Om rollen
Nemco befinner sig i konstant utveckling och expansion och söker nu en svensktalande Technical Customer Support för reservdelar samt för planering på den svenska marknaden. Placering är på kontoret i Bröndby (20 minuter från Öresundbron).

Bor du i Sverige betalar företaget din Brobizz.

Dina arbetsuppgifter är bl.a.:
- Snabb planering och support vid ”break down”
- Ta emot och hantera reservdels ordrar
- Ta fram renoveringsofferter på reservdelar
- Kontakt med kunder och leverantörer
- Dokumentation i CRM-system och uppdatering i maskindatabas

Vem är du?
Du har teknisk bakgrund och älskar att bygga relationer med kunder och leverantörer. Du har god förståelse av ritningar och diagram. Du har svenska som modersmål, engelska i både tal och skrift samt gärna tyska. Har du god förståelse i danska är det meriterande.

Du är strukturerad och bra på att planera, du har hög servicenivå och kan jobba med flera olika avdelningar i en utvecklande och spännande miljö. Det motiverar dig, att kunna leverera tjänster med hög kvalitet både i förhållande till "människor" och ”saker".

Du är lösningsorienterad och arbetar systematiskt. Söker lösningar genom både egen och andras kompetens och använder fakta för att tillhandahålla lösningar inom de angivna tidsramarna.

Du trivs i en miljö med att knyta kontakter och arbetar efter gemensamt uppsatta mål.

Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån liknande bransch eller reservdelar, support och kundrelationer.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

I denna rekrytering samarbetar Nemco med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast via www.standbyworkteam.se/ansoka.php. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, +46 733 763988.
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se