Standby Workteam

Försäljningsingenjör - intelligenta värmelösningar

Backer BHV AB ingår i den svenska börsnoterade värmekoncernen NIBE Industrier och sysselsätter ca 260 personer inom utveckling, tillverkning och försäljning av elvärme- och energitekniska lösningar. Vi bedriver verksamhet på två orter i Sverige, Sösdala i Skåne och Kolbäck i Västmanland. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element, vars verksamhet omfattar ca 40 enheter förlagda i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Centralamerika. Våra lösningar levereras till kunder inom flera olika branscher och fungerar som en viktig del, antingen i våra kunders färdiga produkter, eller i våra kunders tillverkande processer. Kraven på våra lösningar är högt ställda, och flera av våra kunder är att anse som ledande inom sina respektive segment. För mer information gå gärna in på www.backer.se

Backer Calesco i Kolbäck söker nu en Försäljningsingenjör

En av våra kollegor ska gå i pension och därför söker vi nu en försäljningsingenjör till segmentet Folie Special vid enheten Backer Calesco i Kolbäck. Du ansvarar för att driva och genomföra de försäljningsprojekt som kommer in från våra säljare och kunder. Vid behov bistår du med teknisk support till både försäljnings- och produktionsorganisationen.

Dina arbetsuppgifter:
  -   Driva och genomföra tekniskt kvalificerade försäljningsprojekt i samarbete med våra
      kunder samt övriga delar av den lokala organisationen i Kolbäck, i viss mån även
      med andra enheter inom affärsområdet NIBE Element.
  -   Strukturera, hantera och vidarebefordra den information som krävs i varje projekt för
      att tillgodose kundkraven från de olika avdelningarna inom enheten på ett optimalt sätt.
  -   Bistå organisationen med teknisk dokumentation och upprättande av kalkyler.
  -   Teknisk support till övriga i organisationen.

Du har Teknisk Högskola, gärna inriktning elektronik och/eller polymerteknik. Du har ett utpräglat intresse av teknik och vill gärna vidareutveckla dina kunskaper inom materiallära och olika tekniska lösningar. Erfarenhet av teknisk försäljning. Arbete med kretsdesign eller liknande konstruktionsarbete är meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är målinriktad och trivs i en driven och marknadsorienterad miljö. Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du är problemlösare och gillar att utveckla idéer i samråd med andra funktioner inom företagets enheter. Du trivs med självständigt arbete men samarbetar gärna med dina kollegor.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

I denna rekrytering samarbetar Backer BHV med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel. 0733 763 988.
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se