Standby Workteam

Kvalitetstekniker till Backer BHV AB i Sösdala

Backer BHV AB bedriver verksamhet inom utveckling, tillverkning samt försäljning av intelligenta lösningar för värme- och energireglering. Bolaget ingår i den ledande svenska värmekoncernen NIBE Industrier, har ca 260 anställda och bedriver verksamhet på två orter i Sverige, skånska Sösdala och västmanländska Kolbäck. Enheten i Sösdala utgör tillika huvudkontor för affärsområdet NIBE Element. Affärsområdets ca 40 enheter bedriver verksamhet i Europa, Asien, Australien samt Nord- och Mellanamerika.

Våra lösningar levereras till kunder inom flera olika branscher och fungerar som en viktig del, antingen i våra kunders färdiga produkter, eller i våra kunders tillverkande processer. Kraven på våra lösningar är högt ställda, och flera av våra kunder är att anse som ledande inom sina respektive segment. För mer information gå gärna in på www.backer.se


Backer BHV AB söker nu en Kvalitetstekniker med placering i Sösdala

En av våra kollegor tar nästa steg i karriären inom företaget, därför söker vi nu ytterligare en kvalitetstekniker. Du kommer att ingå i ett team om tre kvalitetstekniker som stödjer övriga funktioner i företaget. Rapportering sker till kvalitetschef. Som kvalitetstekniker ska du givetvis ha erfarenhet av kvalitetssystem och av att självständigt planera ditt arbete. Du ska vara godkänd som internrevisor. Du ska också utan problem kunna prioritera dina dagliga arbetsuppgifter såsom:

  -   Avvikelse / reklamationshantering
  -   Interna revisioner (system, process samt produkt)
  -   Externa revisioner (audit mm)
  -   Förbättringsarbete
  -   Stödja arbetet med kvalitets/miljösystem och dess processer

Vi söker dig som har:

  -   Relevant utbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete
  -   ISO 9001 (ISO 14001 är meritande)
  -   Erfarenhet ifrån ISO/TS16949 - IATF 16949:2016

Det är meritande om du har kännedom om kemikalier och dess hantering och riskbedömningar, kan läsa tekniska specifikationer på engelska eller har erfarenhet inom mätteknik och mätsäkerhetsanalyser (MSA).

Som kvalitetstekniker ska du ha ett brinnande intresse för kvalitetsfrågor samt tycka om att utveckla dig själv och andra i form av nya kompetenser som kan vara gynnsamma för avdelningen och dess funktion.

Vem är du?
Som person är du noggrann och strukturerad. Du kan hantera olika personligheter i olika situationer samt är ödmjuk inför uppgiften. Du är tydlig i din kommunikation och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Du har lätt för att omvandla teori till praktik och du är inte rädd för att ta i och vara ute i produktion när situationen kräver det. Vi ser gärna att du kan arbeta självgående men även i grupp.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

I denna rekrytering samarbetar Backer BHV med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se