Standby Workteam

Eloped AB söker affärsorienterad säljare för framtidens Elfordon

Eloped AB, etablerat 2007, är ett helägt dotterföretag till Ingenjörsfirman Allan Persson 1958. Eloped AB, ett modernt företag som marknadsför och säljer elfordon såsom motorcyklar, mopeder och promenadscooters med focus på kvalitet och professionell service. Vår vision är att bli en självklar leverantör av elfordon till konsumenter runt om i Europa. För mer information gå gärna in på www.eloped.eu.

Eloped expanderar kraftigt inom Skandinavien och med en stark affärsmodell söker vi nu en driftig säljare som tillsammans med ett ungt team tar företaget till nya nivåer.


Du erbjuds en unik möjlighet och häftig utmaning där endast du själv sätter gränsen för din egen utveckling och framgång.

Vi söker dig med ett antal års dokumenterad säljerfarenhet, B2B och B2C. Du har ett tydligt intresse att göra affärer och vi tror att du idag arbetar med affärsutveckling av återförsäljarnät. Vi ser gärna att du är intresserad av innovativa produkter och ny teknik. Du som söker är en tydlig relationssäljare och du driver försäljningsarbetet med fokus att uppnå försäljningsmål kopplat mot budget. Förväntade resdagar per år uppskattas till 40 - 50 . Du som söker är van vid att lokalisera, planera och driva affärer framåt och väl förtrogen med att göra affärer. Du är en stark lagspelare med en stark egen motor. Utöver detta är du uthållig och drivs av att prestera resultat utöver det vanliga.

Vi erbjuder dig en viktig roll med mixade arbetsområden inom primärt B2B men även B2C där utvecklingsmöjligheterna är stora. En fri tjänst efter givna ramar tillsammans med ett glatt gäng och kompetenta kollegor. För rätt person finns det stora möjligheter till personlig utveckling och yrkesmässig karriär med goda förtjänstmöjligheter.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start snarast möjligt.

I denna rekrytering samarbetar Eloped med Standby Workteam. Vi jobbar med löpande urval och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam. tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se