Standby Workteam

Assistent till R&D / cykelentusiast som gillar att filma

Hövding är en airbag för cyklister. En revolutionerande cykelhjälm i form av en krage som cyklisten bär kring halsen. Kragen innehåller en airbag som löser ut och skyddar huvudet först vid en olycka. Hövding har världens i särklass bästa stötupptagningsförmåga, är enkel att ta med, samt är snygg och diskret i sin utformning. Hövding säljs idag i över 1100 butiker och i webbshoppar i 16 länder i Europa och Japan. För mer information gå gärna in på: https://hovding.se/

Hövding söker nu Assistent till Research & Development

Till expansiva Hövding söker vi nu en assistent till R&D. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid till och med augusti med start vecka 9.

Jobbet kräver att du har ett visst tekniskt intresse då du ska hjälpa till med allt från att laga cyklar till att filma simulerade olyckor. I arbetet ingår också att assistera R&D med olycksdatainsamling med stuntmän.

Du erbjuds ett roligt och spännande arbete i ett ungt framgångsrikt företag med internationell verksamhet. Du kommer att få arbeta med en unik produkt som räddar liv!

Du har vana av liknande arbete. Du är tekniskt intresserad och händig och du kan hantera en kamera. Du gillar arbete som är ”hands on” och du är noggrann i utförandet.

Du är välkommen att sända in din ansökan omgående via länken nedan. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, tel. 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se