Standby Workteam

Nemco söker innesäljare till sitt svenska team med placering i Bröndby, Danmark - Brobizz betald

Nemco grundades 1966 och har en gedigen erfarenhet av försäljning av utrustning till livsmedelsindustrin. Företaget startade i Danmark och finns idag även i Sverige och Finland. Läs mera om Nemco på www.nemco.se

Om rollen
Nemco är i en stark utvecklings- och tillväxtfas i Sverige. Därför vill vi nu stärka upp med en driven innesäljare som samtidigt har glimten i ögat.

Som innesäljare på Nemco använder du telefonen som främsta verktyg när du kontaktar befintliga och nya kunder. Du får löpande coachning för att ständigt sträva efter att utvecklas och hitta nya mål. Vi är glada och stolta över vårt interna säljteam.

Du är en driven och resultatinriktad person, som gillar att ta kontakt med nya människor. Du är förtroendeingivande och bra på att bemöta frågor på ett tålmodigt och pedagogiskt sätt. Vi tror att du uppskattar att både få och ge god service. Tidigare erfarenhet inom försäljning eller liknande är meriterande. Det viktigaste för oss är hur du är som person som vill vara med på vår resa och hur du tacklar utmaningar.

Bor du i Sverige betalar företaget din Brobizz.

Dina arbetsuppgifter är bl.a.:
 •   Sälj och support på vår reservdelsavdelning
 •   Ta fram renoveringsofferter på reservdelar
 •   Ta emot och hantera reservdelsorder
 •   Kontakt med kunder och leverantörer, våra leverantörer finns runt om i världen
 •   Dokumentation i CRM-system och uppdatering i maskindatabas

Vem är du?
Du har teknisk bakgrund och älskar att bygga relationer med kunder och leverantörer. Du har god förståelse av ritningar och diagram. Du har svenska som modersmål, engelska i både tal och skrift samt gärna tyska. Har du god förståelse i danska är det meriterande.

Du är strukturerad och bra på att planera, du har hög servicenivå och kan jobba med flera olika avdelningar i en utvecklande och spännande miljö. Det motiverar dig, att kunna leverera tjänster med hög kvalitet både i förhållande till "människor" och ”saker".

Du är lösningsorienterad och arbetar systematiskt. Söker lösningar genom både egen och andras kompetens och använder fakta för att tillhandahålla lösningar inom de angivna tidsramarna.

Du trivs i en miljö med att knyta kontakter och arbetar efter gemensamt uppsatta mål.

Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån liknande bransch eller reservdelar, support och kundrelationer.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

I denna rekrytering samarbetar Nemco med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, +46 733 763988.
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se