Standby Workteam

Order / Logistikkoordinator till framgångsrika PAXXO i Malmö

Familjeägda Paxxo AB startade 1980 och omsätter ca 100 MSEK. Företaget är snabbväxande och har 40 anställda. Huvudkontor och tillverkning av det egna säcksystemet Longopac finns i Malmö. Att förpacka avfallet med Longopac systemet blir en mycket hygienisk, effektiv och klimatsmart hantering. Det är den nya standarden inom avfallshantering för yrkesanvändare. Longopac systemet innefattar idag industri, detaljhandel, restaurang och hälsovård. Tillverkningen är till stor del automatiserad med egenutvecklad teknik i Paxxos lokaler. De geografiska marknaderna för Paxxo omfattar ett fyrtiotal länder med tyngdpunkt på Europa och USA. Paxxo har sedan många år en fortsatt stabil utveckling och bygger nu ut produktionen i Malmö.

Läs mer om oss på www.paxxo.se


Paxxo är inne i ett expansivt skede och söker nu en Order / Logistikkoordinator.

Har du ett par års erfarenhet av order, kundsupport och logistik och vill arbeta i ett dynamiskt och framgångsrikt bolag. Då är detta kanske ditt nästa steg i karriären?

Du erbjuds en kvalificerad och varierande tjänst i ett spännande företag med stort hållbarhetsfokus.

I dina ansvarsområden ingår:
  •   Orderhantering
  •   Kundsupport
  •   Leveransbevakning och transportbokning
  •   Fakturering
  •   Ansvar för web shop – implementering, utveckling och hantering
  •   Hantering av prisuppdateringar i samråd med försäljningsorganisationen

Du har relevant utbildning samt några års erfarenhet av liknande arbete. Du har erfarenhet från transportbranschen eller annan logistisk verksamhet. Mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Ytterligare europeiska språk är meriterande. Du har god datorvana och vi se gärna att du har jobbat med utveckling/hantering av web shop då du kommer att ha övergripande ansvar för detta.

Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du löser problem snabbt och prestigelöst. Du är proaktiv och klarar av att hantera många saker parallellt. Du är inte rädd för att fatta beslut och ”nypa till då det behövs” om än på ett artigt sätt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Paxxo med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se