Standby Workteam

Vikarierande ekonomichef med personalansvar till Helsingborg

Arbetstid / Varaktighet
Heltid / vikariat på 6–12 månader

Befattningsbeskrivning / Kvalifikationer
Till en av våra kunder söker vi omgående en ekonomichef med verksamhets- och personalansvar. Du kommer att ansvara för bokföring, redovisning, controlling och förekommande projekt med fokus på personalledning.

Din profil
För att kunna axla det ansvar som arbetet innebär behöver du vara helt självgående i rollen som ekonomichef. Du har flerårig erfarenhet och trivs med att leda personal.

I grunden är du Civilekonom, eller har annan motsvarande utbildningsbakgrund. Då företaget har sitt säte i USA är det meriterade om du har kunskap i relevanta regelverk såsom US GAAP och IFRS och du ansvarar för ekonomisk rapportering mot moderbolaget.

Som person är du strukturerad, ansvarstagande och driven. Du är en lagspelare och behärskar svenska och engelska i tal och skrift och naturligtvis har du god datorvana (Excel, affärssystemet Navision, koncernkonsolideringssystem).

Tjänsten är ett vikariat på 6–12 månader på heltid med start omgående.

Vi genomför denna rekrytering skyndsamt och ber dig skicka in din ansökan snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel. 0708 77 28 16.

Välkommen med din ansökan!

Lön
Fast lön
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se