Standby Workteam

Administratör till HNT i Ängelholm

HNT Schakt & Transport AB är ett familjeföretag med anor sedan 1938. Företaget är ett fristående företag som sysselsätter drygt 200 lastbilar och entreprenadmaskiner vid arbetstoppar. Verksamheten är bred och innefattar transporttjänster inom bygg och anläggning, jordbruk, livsmedelssektorn och industri. HNT hyr ut entreprenadmaskiner, har egen verkstad och säljer ballast. HNT har ca hundraåttiofem anställda varav ett tjugotal tjänstemän arbetar på huvudkontoret i Ängelholm. Läs mer här: www.hnt.se

HNT Schakt & Transport söker nu en Administratör

Vi expanderar och behöver förstärka vår administration. Vill du ha ett omväxlande och roligt arbete då är detta kanske ditt nästa steg i karriären?

Du erbjuds en varierad tjänst i ett spännande företag med stort fokus på kundnöjdhet och flexibilitet.

I dina ansvarsområden ingår:

  •   Fakturering
  •   Kundservice
  •   Administrativt stöd till verksamheten, t.ex. leveransinformation
      till kunderna
  •   Övrigt förekommande administrativa uppgifter och support

Din profil

Du har relevant utbildning samt några års erfarenhet av liknande befattning. Du har erfarenhet av liknande arbete och tycker det är intressant och roligt att ge stöd både till kunderna och till dina kollegor. Du behärskar det svenska språket och tvekar inte att lyfta luren om information behöver komma kunderna till del.

Du är serviceorienterad och flexibel. Att den ena dagen inte är den andra lik tycker du är kul och du hugger i där det behövs. Du är strukturerad och noggrann och tycker det är viktigt med ordning och reda.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar HNT Schakt & Transport med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816, eller Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733-763988.

Välkommen med din ansökan!

Lön
Fast lön
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se