Standby Workteam

Transportledare till HNT i Ängelholm

HNT Schakt & Transport AB är ett familjeföretag med anor sedan 1938. Företaget är ett fristående företag som sysselsätter drygt 200 lastbilar och entreprenadmaskiner vid arbetstoppar. Verksamheten är bred och innefattar transporttjänster inom bygg och anläggning, jordbruk, livsmedelssektorn och industri. HNT hyr ut entreprenadmaskiner, har egen verkstad och säljer ballast. HNT har ca hundraåttiofem anställda varav ett tjugotal tjänstemän arbetar på huvudkontoret i Ängelholm. Läs mer här: www.hnt.se

HNT Schakt & Transport söker nu en Transportledare

Vi expanderar och behöver förstärka med ytterligare en Transportledare. Vill du ha ett omväxlande och spännande jobb i en snabbrörlig miljö? Då är detta kanske ditt nästa steg i karriären!

Du erbjuds en varierad tjänst i ett spännande företag med stort fokus på kundnöjdhet och flexibilitet.

I dina ansvarsområden ingår:

  •   Leda och fördela kundernas transporter
  •   Ansvara för att tillsammans med kollegorna optimera logistiken med hjälp
      av transportledningssystemet och fordonsdatorer i samtliga fordon
  •   Utveckla lösningar inom teamet för ökad effektivitet och förbättrad kvalitet
  •   Utveckla och underhålla befintliga kundkontakter och ha en nära dialog
      med chaufförerna
  •   Andra förekommande administrativa och taktiska uppgifter för en god
      transportplanering

Din profil

Du har relevant utbildning samt några års erfarenhet av liknande befattning. Du behärskar Officepaketet och har erfarenhet av att jobba i ett trafikledningssystem och är väl förtrogen med regelverket kring transporter. Du har vana att hantera kundkontakter och vill ha en nära kontakt med chaufförerna. Att balansera flera parters behov är naturligt för dig och du ser dig som spindeln i nätet.

Du är serviceorienterad och flexibel. Att hantera problem ser du som en utmaning och du är lyhörd för andras behov. Du gillar att hugga i där det behövs och du är öppen för anpassning och förändring. Du är tålig och kan hantera stress.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar HNT Schakt & Transport med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816, eller Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733-763988.

Välkommen med din ansökan!

Lön
Fast lön
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se