Standby Workteam

Teknisk Innesäljare

Multicheck AB startade 2008 som ett helägt dotterbolag till Multicheck A/S som grundades 2000. Multicheck AB har visionen att bli en av de ledande aktörerna i Skandinavien inom främst vågteknik, metalldetektering och röntgenteknik för livsmedels- och tillverkningsindustrin. Multicheck A/S ägs till 40 % av OCS Wipotec som också står för utveckling och tillverkning av checkvågar och röntgenutrustning. Idag har Multicheck verksamhet i Sverige, Norge och Danmark. Multicheck strävar efter att alla kunder ska känna att de gjort ett riktigt val av leverantör och i kunderbjudandet finns förutom utrustning inom aktuella teknikområden också Service- och Kalibreringsavtal samt Telefonsupport 24/7, 365. För mer information gå gärna in www.multicheck.se

Multicheck söker nu Teknisk Innesäljare med placering i Östra Ljungby

Vi har god tillväxt och expanderar och behöver därför förstärka vår säljorganisation med en Teknisk Innesäljare. Vill du ha ett kundnära och roligt arbete samt vara med och forma din tjänst då är detta kanske ditt nästa steg i karriären?

Du erbjuds en varierad tjänst i ett spännande företag med stort kvalitetsfokus.

I dina ansvarsområden ingår:
  -   Aktiv försäljning av t.ex. reservdelspaket till befintliga kunder
  -   Teknisk support
  -   Kundservice
  -   Säljsupport
  -   Offertförfrågningar
  -   Aktiv kontakt med utrustningsleverantören i Tyskland
  -   Kundbesök vid behov

Din profil
Du har relevant utbildning samt några års erfarenhet av liknande befattning inom tillverkningsindustrin. Tekniskt intresse samt gärna erfarenhet av försäljning. Du är van att jobba med kunder och tycker det är intressant att utveckla kontakterna över telefon. Du gillar att sälja och tvekar inte när det gäller att lyfta luren för att ge kunden ett erbjudande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, gärna även tyska. Vana att arbeta med CRM-system är meriterande.

Du är serviceorienterad och gillar att ge service på hög nivå. Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du jobbar gärna självständigt och löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Multicheck med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, tel. 0708-772816, Standby Workteam eller Karin Dahlin, tel. 0733-763988, Standby Workteam.
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se