Standby Workteam

Controller till The Absolut Company

The Absolut Company har det globala ansvaret för produktion, utveckling och strategisk marknadsföring av Absolut Vodka, Malibu, Kahlúa och Our/Vodka. Absolut Vodka är världens femte största internationella spritvarumärke. All Absolut Vodka tillverkas i Åhus, Skåne, med samma kontinuerliga destillation som introducerades av dess progressive grundare LO Smith. Idag är det Sveriges enskilt största livsmedelsexport. Malibu är världens största rombaserade spritdryck med kokosnötssmak. Kahlúa kaffelikör är världsledande inom sitt segment. Sedan juli 2008 är The Absolut Company, tidigare V&S Vin & Sprit AB, ett bolag inom Pernod Ricardkoncernen, #2 inom vin och sprit globalt. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Företaget har 500 anställda och försäljning i över 150 marknader. VD är Anna Malmhake.
Läs mer om oss på www.theabsolutcompany.com


Till våra produktionsanläggningar i Åhus söker vi nu en vikarierande Controller Cash Flow / CAPEX

En av våra medarbetare på ekonomiavdelningen ska vara tjänstledig och därför behöver vi nu en vikarie som ska arbeta nära verksamheten från maj 2018 till mitten av januari 2019.

Har du flerårig erfarenhet av att jobba med ekonomi inom industrin och vill arbeta i ett dynamiskt och framgångsrikt bolag? Är du analytisk och kommunikativ? Då är detta kanske ditt nästa jobb!

Du erbjuds en kvalificerad och varierande tjänst i en väletablerad organisation.

I dina ansvarsområden ingår bla:

  -   Simuleringar för att stödja lönsamhetsutveckling samt skapa förutsättningar för
      relevanta jämförelser över tiden
  -   Uppföljning av att enheterna följer koncerndirektiven avseende investeringar
      samt ge stöd vid investeringskalkylering
  -   Ansvar för värdering av anläggningstillgångar samt styrningen kring anskaffning,
      avskrivning och utrangering
  -   Cashflowrapportering till koncernen både enligt CI/CO samt indirekt metod.
      Uppdatering av modellen utifrån verksamhetsförändringar
  -   Utveckling av informationsstöden i JDE/OBI och bevakning för stringent
      informationsstruktur.
  -   Underhåll av ditt nätverk med hög servicenivå så att organisations- och
      verksamhetsutvecklingen speglas på ett bra sätt i våra finansiella system
  -   Delaktighet i budget, prognos och utfall gällande operation

Du har högskoleutbildning, civilekonom eller motsvarande, inriktning redovisning, samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet från FMCG och processindustri är meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Goda färdigheter i ERP-system och MS Office.

Du har starkt logiskt sinne, du är en analytisk problemlösare med förmåga att lösa problem snabbt och kreativt. Du är noggrann och strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete i god tid. Du är flexibel och prestigelös och gillar att jobba i team men trivs också med uppgifter att lösa på egen hand.

Tjänsten är ett vikariat på heltid från maj 2018 till mitten av januari 2019.

I denna rekrytering samarbetar The Absolut Company med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se