Standby Workteam

Transportledare till framgångsrika GN Transport i Halmstad

GN Transport är en nischaktör inom transportbranschen med fokus på högkvalitativa transporter mellan Frankrike och Sverige. GN-koncernen är ett av Halmstads största logistik-företag med en omsättning på mer än 400 miljoner och fler än 100 anställda.
Förutom i Halmstad har GN verksamheter i Stockholm, Luxemburg och Paris. GN är privatägt, firade 30 års jubileum 2016 och har en affärsplan med ambitiösa tillväxtplaner. GN tillför mervärden för sina kunder genom högkvalitativa, kostnadseffektiva och moderna logistiktjänster. Idag använder mer än 1500 företag GN:s tjänster och antalet nya kunder växer för varje månad. Läs gärna mer på: www.gntransport.se/


GN Transport söker nu en Transportledare

Vi expanderar och behöver förstärka med ytterligare en Transportledare. Vill du ha ett omväxlande och spännande jobb i ett företag där hög servicenivå och kvalitet står i centrum? Då är detta kanske ditt nästa steg i karriären!

Du erbjuds en varierad tjänst i ett spännande företag med stort fokus på engagemang och kundnöjdhet.

I dina ansvarsområden ingår:

  •   Leda och fördela kundernas transporter så att varorna kommer fram i rätt
       tid och i rätt skick
  •   Kundkontakt både via telefon och mail
  •   Samverka med de 10 kollegorna i teamet för att optimera logistiken
  •   Daglig kontakt och samverkan med våra utländska dotterbolag i både
       Frankrike och Luxemburg
  •   Utveckla och underhålla befintliga kundkontakter och ha en nära dialog
       med chaufförerna
  •   Utveckla lösningar inom teamet för ökad effektivitet och förbättrad kvalitet
  •   Andra förekommande administrativa och taktiska uppgifter för en
       god transportplanering

Din profil

Du har relevant utbildning inom området. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande befattning men det är inget krav. Du har vana att hantera kundkontakter och vill ha en nära kontakt med chaufförerna och de andra enheterna i företaget. Mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift är ett måste och är du fransktalande är det ett plus.

Att balansera flera parters behov under stress är naturligt för dig och du behåller lugnet även de mest pressade situationerna. Ett tydligt drag hos dig är din prestigelöshet och du trivs med att bidra till utvecklingen och ”tar ett tag” där det behövs.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar GN Transport med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816, eller Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733-763988.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se