Standby Workteam

Ordermottagare till sommarvikariat - Malmö

A. Menarini Diagnostics ingår i Menarini-koncernen som är italiens största internationella farmaceutiska bolag. Menarini group har långa anor och startades år 1886. Företaget är unikt med tanke på att det har en privat ägare; Alberto Aleotti. Menarini. Koncernen är i storlek det 36:e största läkemedelsföretaget i världen. Företaget har idag 17 000 anställda varav ca 800 arbetar inom forskning & utveckling. Omsättningen är 3 miljarder €. Företagets Diagnostics division är marknadsledande i flertalet sydeuropeiska länder inom diabetesvård och är ett av de fem marknadsledande företagen inom diabetesområdet i Europa totalt sett.

Bolaget A.Menarini Diagnostics s.r.l,Italien Filial (Sverige) startade vid årskiftet 2006 och har nu sitt nordiska huvudkontor på Medeon Science Park i Malmö. Divisionen är ett hälsovårdsföretag som fokusera på diabetes, men så småningom även kommer att erbjuda produkter inom hematologi, klinisk kemi, urinanalys och immunohistologi.


A. Menarini Diagnostics söker nu Ordermottagare - Sommarvikariat

Vår ordinarie ordermottagare ska ha semester och vi behöver en vikarie. Du erbjuds ett jobb med fokus på orderhantering via telefon och mail, men du kommer också att packa leveranserna, köra handtruck vid större order och du måste vara beredd på att ta ett tag där det behövs.

Du erbjuds en varierad tjänst i ett spännande företag med stort fokus på engagemang och kundnöjdhet.

I dina ansvarsområden ingår:

  •   Kundkontakt via telefon och mail
  •   Administration av order i affärssystemet
  •   Packning av order och utleverans
  •   Andra förekommande administrativa uppgifter

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande befattning. Du har vana att hantera kundkontakter och är noggrann i hanteringen av administrativa arbetsuppgifter. Jobbet innebär också vissa lyft och du är inte rädd för att hugga i. Då du efter introduktionen kan behöva jobba ensam på kontoret vissa tider är det viktigt att du är självständig och van att följa givna instruktioner.

Tjänsten är ett sommarvikariat med start den 11 juni och varaktighet 5 veckor.

I denna rekrytering samarbetar A. Menarini Diagnostics med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se