Standby Workteam

Marknads- och Försäljningschef till framgångsrika PAXXO i Malmö

Familjeägda Paxxo startade 1980 och omsätter ca 100 MSEK. Företaget är snabbväxande och har 40 anställda. Huvudkontor och tillverkning av det egna säcksystemet Longopac finns i Malmö. Att förpacka avfallet med Longopac systemet blir en mycket hygienisk, effektiv och klimatsmart hantering. Det är den nya standarden inom avfallshantering för yrkesanvändare. Longopac systemet innefattar idag industri, detaljhandel, restaurang och hälsovård. Tillverkningen är till stor del automatiserad med egenutvecklad teknik i Paxxos lokaler. De geografiska marknaderna för Paxxo omfattar ett fyrtiotal länder med tyngdpunkt på Europa och USA. Paxxo har sedan många år en fortsatt stabil utveckling och bygger nu ut produktionen i Malmö. Läs gärna mer på: www.paxxo.se

Paxxo söker Marknads- och Försäljningschef

Marknads- och Försäljningschefen går vidare i karriären och vi söker en efterträdare. Som Marknads- och Försäljningschef har du en nyckelposition i företaget, du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Du erbjuds en spännande roll i en internationell miljö där ledarskapet står i fokus. Försäljningsutvecklingen har varit mycket gynnsam de senaste åren och med din kunskap och erfarenhet blir du delaktig på en fortsatt positiv resa i ett företag i medvind. Paxxo erbjuder ett informellt och öppet arbetsklimat i ett hållbart företag.

I dina ansvarsområden ingår:

  •   Ansvar för Marknads- och Försäljningsplaner
  •   Ansvar för att driva marknadsutvecklingen och göra Paxxo mera känt via mässor,
       film, hemsidor, PR och sociala media
  •   Ansvar för Försäljningsbudgeten
  •   Ansvar för utvalda certifierade partners baserat på dina språkkunskaper
  •   Personalansvar för ett team på fyra personer

Du har relevant utbildning inom marknadsföring / försäljning samt minst 5 års erfarenhet av liknande befattning. Du bör ha intresse för miljöfrågor och branscherfarenhet från något av våra kundsegment. Har du dessutom kunskaper om systemförsäljning eller ”solution based selling” är det ett plus. Du talar förutom engelska gärna ett annat europeiskt språk. Du är van användare av MS Office.

Du har kommersiellt driv och brinner för att göra affärer och ansvara för marknadsföringen i en internationell miljö. Du är engagerad och god förhandlare. Du tycker om att utveckla nya affärer och är kreativ och nytänkande. Du är en god ledare och känner dig trygg i rollen.

Paxxo värdesätter en jämlik könsbalans och arbetar aktivt för att uppnå detta. Man har en öppen inställning till familjelivet och förstår vikten av att få helheten att fungera.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Paxxo med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733-763988.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se