Standby Workteam

Internationell Säljare till framgångsrika PAXXO i Malmö

Familjeägda Paxxo startade 1980 och omsätter ca 100 MSEK. Företaget är snabbväxande och har 40 anställda. Huvudkontor och tillverkning av det egna säcksystemet Longopac finns i Malmö. Att förpacka avfallet med Longopac systemet blir en mycket hygienisk, effektiv och klimatsmart hantering. Det är den nya standarden inom avfallshantering för yrkesanvändare. Longopac systemet innefattar idag industri, detaljhandel, restaurang och hälsovård. Tillverkningen är till stor del automatiserad med egenutvecklad teknik i Paxxos lokaler. De geografiska marknaderna för Paxxo omfattar ett fyrtiotal länder med tyngdpunkt på Europa och USA. Paxxo har sedan många år en fortsatt stabil utveckling och bygger nu ut produktionen i Malmö. Läs gärna mer på: www.paxxo.se

Expansiva Paxxo söker Internationell Säljare

Vi är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka vår säljorganisation med en Internationell Säljare. Som Internationell Säljare hos Paxxo har du en av företagets nyckelpositioner. Du kommer att ha både segments- och produktansvar och rapporterar till Marknads- och försäljningschefen.

Du erbjuds en spännande roll i en internationell miljö. Försäljningsutvecklingen har varit mycket gynnsam de senaste åren och med din kunskap och erfarenhet blir du delaktig i en fortsatt positiv resa i ett företag i medvind. Paxxo erbjuder ett informellt och öppet arbetsklimat i ett hållbart företag.

I dina ansvarsområden ingår:

  •   Segmentsansvar för Industri med ansvar för marknadsutvecklingen och nya partners
       inom området
  •   Produktansvar för Livsmedelsproduktion
  •   Ansvar och utveckling av partnernätverk i södra och östra Europa baserat på dina
       språkfärdigheter
  •   Ansvar för försäljningsbudgeten på kundnivå samt att nå budgeterat resultat
       inom området
  •   Kundbesök hos direktkunder, i södra Sverige, inom segmentet


Du har relevant utbildning och några års erfarenhet av liknande befattning. Gärna branscherfarenhet från livsmedelshantering eller förpackning. Har du dessutom kunskap om systemförsäljning eller ”solution based selling” är det ett plus. Förutom engelska talar du spanska eller franska. Du är van användare av MS Office.

Du har kommersiellt driv och brinner för att göra affärer och utveckla relationer i en internationell miljö. Du är strukturerad och noggrann och har god förhandlingsvana. Du är självgående men har lätt att samarbeta. Du är målmedveten med strategisk och taktisk förmåga.

Paxxo värdesätter en jämlik könsbalans och arbetar aktivt för att uppnå detta. Man har en öppen inställning till familjelivet och förstår vikten av att få helheten att fungera.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Antal resdagar per år uppgår till ca 100.

I denna rekrytering samarbetar Paxxo med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733-763988.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se