Standby Workteam

Junior finsktalande kundtjänst till Byggmax i Lund

Byggmax startades 1993 och har för närvarande 96 butiker i Sverige, 37 butiker i Norge och 11 i Finland. Sedan starten har Byggmax affärsidé varit att vara det bästa och billigaste alternativet när konsumenten ska köpa byggmaterial med bra kvalitet. Byggmax har ett så kallat drive-in-system i alla sina butiker så att kunderna kan ta med bilen och lasta på sina varor direkt. Byggmax har de senaste två åren förvärvat Skånska Byggvarorkoncernen samt Buildor AB. Läs mer på www.byggmax.se

Byggmax utvecklar sin finska Kundtjänst i Sverige

Vi vill förstärka vår finska Kundtjänst i Lund och söker därför en finsk- och svensktalande medarbetare. Du erbjuds en varierad tjänst i ett framgångsrikt företag med stort fokus på att göra det enkelt för kunden att handla byggvaror.

I dina ansvarsområden ingår:

  •   Att svara på frågor om produkter och tjänster via telefon, mail, chatt,sociala medier
       eller andra kommunikationskanaler
  •   Att aktivt driva mot försäljning av produkter och tjänster i alla kommunikationskanaler
  •   Att på ett för kunden och företaget effektivt sätt hantera avvikelser,
       reklamationer och fakturafrågor
  •   Att aktivt samarbeta med andra delar av företaget i syfte att utveckla kvalitet
       och processer bl.a. genom utvecklingen av LEAN-arbetet på arbetsplatsen
  •   Att medverka till att utveckla den svenska och finska kundtjänsten på ett
       positivt sätt

Din profil

Du har avslutad gymnasieutbildning och god telefon- och datorvana. Du behärskar både svenska och finska flytande, i tal och skrift. Vi ser gärna att du har erfarenhet av service från t.e. kundtjänst, ordermottagning eller butik. Det är meriterande om du har grundkunskaper i ekonomi för att enkelt kunna sätta in dig i fakturafrågor.

Du har en positiv attityd och tycker det är viktigt att sprida glädje omkring dig. Du visar respekt för alla i din omgivning. Du är engagerad och drivande och har ett genuint intresse för både kunder och kollegor. Du är säljande och tar stort ansvar även när det uppstår problem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Byggmax med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin Standby Workteam, tel 0733-763988.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se