Standby Workteam

Transportledare till LN Transport AB i Fleninge

LN Transport AB grundades 1956 av Lennart Nilsson och sedan 1997 är det sönerna Håkan Nilsson och Jörgen Nilsson som driver företaget. I dagsläget omsätter företaget cirka 185 miljoner och omfattar transport- och logistiktjänster i hela södra Sverige. LN Transport AB har cirka 50 egna fordon och 100 medarbetare, varav ca 80 chaufförer. Tyngdpunkten ligger på kvalificerade transporter inom jordbruk och bioenergi där bulktransporter samt distribution med påhängstruck utgör en stor andel. Genom ett brett utbud av specialfordon, stort kunnande, kompetent personal, hög kvalitet och en stabil ekonomi är företaget en god samarbetspartner. För att kunna upprätthålla den höga kvalitén är de kvalitetscertifierade sedan 1998, miljöcertifierade sedan 2003 och trafiksäkerhetscertifierade sedan 2004. Läs mer på www.lntab.se

LN Transport AB i Fleninge söker en Transportledare

En av våra Transportledare går vidare i sin karriär och vi behöver en ersättare. Du erbjuds en spännande tjänst i ett företag med stort kvalitets- och effektivitetsfokus. Är du en god organisatör med stor stresstålighet är detta kanske den utmaning du söker.

Dina ansvarsområden:

  •   Säkerställa kundens leveranser
  •   Planering och samordning av transportuppdrag
  •   Optimera beläggningen för maximal kostnadseffektivitet
  •   Uppföljning och återrapportering
  •   Daglig kontakt med både kunder och chaufförer

Din profil

Du har relevant utbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har goda IT-kunskaper och behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift.

Att balansera flera parters behov under stress är naturligt för dig och du behåller lugnet även i de mest pressade situationerna. Du är lösningsorienterad och har alltid verksamhetens behov i fokus. Problem som uppstår ser du som en utmaning och genom att samverka med andra når du målen. Du är strukturerad och noggrann. Med lätthet samspelar du med olika individer och intressenter och hög servicenivå är en självklarhet för dig.

Anställningen är på heltid.

I denna rekrytering samarbetar LN Transport AB med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin Standby Workteam, tel 0708-772816.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se