Standby Workteam

Sulzer söker Serviceingenjör

Sulzer är ett globalt företag som utvecklar och tillverkar innovativa lösningar av högsta kvalitet och med senaste teknik inom pumpning, omrörning, luftning och service. Med lång erfarenhet och brett produktprogram erbjuds kunderna lösningar för att optimera verksamheten. Alla produkter har fokus på driftsäkerhet och totalekonomi. I Sverige finns kontor från Piteå i norr till Malmö i söder. Dessutom en rikstäckande serviceorganisation som erbjuder snabb och effektiv hjälp och ett brett program av avancerade servicetjänster för att göra kundernas anläggningar så effektiva som möjligt.

Sulzer i Arlöv söker en Serviceingenjör

Du erbjuds ett självständigt arbete där initiativkraft och ansvarstagande värderas högt. Är du driftig och tycker att problemlösning är spännande och administrationen kring uppdragen viktig så kanske detta är jobbet för dig.

I dina ansvarsområden ingår:

  •   Montage, driftsättning, reparation och service på både egna pumpar och
       andra fabrikat
  •   Uppdragen utförs både i serviceverkstaden i Arlöv och utomhus på
       kundernas anläggningar
  •   Planera, koordinera, leda och utföra uppdragen ihop med dina kollegor
  •   Rapportering och sammanställning av data i företagets affärssystem

Arbetet utförs främst i sydvästra Skåne men några av kunderna har anläggningar också i andra delar av Skåne. Arbetet är i huvudsak förlagt till dagtid men en flexibilitet krävs då vissa uppdrag kan kräva tidig start eller färdigställande på kvällstid.

Din profil

Vi söker dig som har vana av att planera dina egna jobb och är redo att ta ansvar för koordinering och ledning av kunduppdragen i teamet. Du har erfarenhet inom mekanik och pump-hydraulik. Har du baskunskaper inom el och orientering inom automatik är det meriterande. Du har vana av att lösa tekniska problem och är allmänt händig. Du ryggar inte för att ha viss flexibilitet när det gäller arbetstiderna.

Du har vana av att jobba i ett affärssystem och har goda kunskaper i MS Office. Du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav och BE-körkort är meriterande.

Du trivs med att arbeta självständigt och tar gärna egna initiativ för att lösa kundens problem. Du är snabblärd och är intresserad av att ständigt lära dig nya saker. Du är ansvarskännande och har god planeringsförmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Sulzer med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se