Standby Workteam

Servicetekniker KNX till Malmö

Somfy Sweden AB ingår i franska koncernen Somfy Group och är marknadsledande inom en mängd olika områden. Idag är Somfy etablerat i mer än 70 länder och sysselsätter mer än 8000 människor över hela världen. Somfy grundades 1969 och är en världsledande tillverkare av produkter för automatisering av hem och kommersiella fastigheter vilket omfattar motorer och styrningar för olika typer av solskyddslösningar. Dessutom finns även ett stort sortiment inom hemautomatisering och smarta hem. Produkterna bidrar med sina lösningar till en enklare och tryggare vardag för sina användare. Det svenska huvudkontoret ligger i Malmö där även ett modernt showroom för det smarta hemmet finns. Läs mer: www.somfy.se

Till södra Sverige söker Somfy nu en Servicetekniker

Somfy behöver förstärka sin organisation med en proaktiv och självständig servicetekniker. Du kommer att spela en nyckelroll i ett projektteam bestående av fem personer. Arbetet är fritt och du utgår ifrån Hyllie, Malmö. Ditt geografiska område sträcker sig från Göteborg och Jönköping i norr till Malmö i söder. Du kommer att vara den som driver projekten på fältet där du i huvudsak jobbar med kommersiella fastigheter, kontor, skolor och sjukhus.

Söker du en dynamisk och utmanande roll där du får stort ansvar och kan utvecklas och växa i organisationen? Då kanske detta är utmaningen för dig!

I dina ansvarsområden ingår:

  •   Projektledning på fältet
  •   Driftsättning, felsökning och service av styrsystem i södra Sverige

Du har yrkesskola el/automation eller motsvarande samt några års erfarenhet av liknande arbete. Du har ett stort tekniskt intresse. Du är KNX certifierad. Elbehörighet A, AL eller B är meriterande. Gärna erfarenhet av fastighetsautomation. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är strukturerad och noggrann med stort kundfokus. Du är analytisk och löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet. Du är stresstålig och gillar service på hög nivå. Du gillar att jobba i team men trivs också med uppgifter att lösa på egen hand.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Du erbjuds en ansvarsfull roll i en växande organisation med social gemenskap där teamwork och frihet under ansvar präglar arbetsmiljön. En konkurrenskraftig lön, resultatbaserad bonus och tjänstebil.

I denna rekrytering samarbetar Somfy med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin 0733-763988.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se