Standby Workteam

Teknisk Support smarta hem

Somfy Sweden AB ingår i franska koncernen Somfy Group och är marknadsledande inom en mängd olika områden. Idag är Somfy etablerat i mer än 70 länder och sysselsätter mer än 8000 människor över hela världen. Somfy grundades 1969 och är en världsledande tillverkare av produkter för automatisering av hem och kommersiella fastigheter vilket omfattar motorer och styrningar för olika typer av solskyddslösningar. Dessutom finns även ett stort sortiment inom hemautomatisering och smarta hem. Produkterna bidrar med sina lösningar till en enklare och tryggare vardag för sina användare. Det svenska huvudkontoret ligger i Malmö där även ett modernt showroom för det smarta hemmet finns. Läs mer: www.somfy.se

Somfy söker en serviceorientrad medarbetare till Teknisk Support.

Då en av våra medarbetare går vidare inom företaget söker vi nu en ersättare med placering i Somfys lokaler i Hyllie, Malmö. En driven och teknikintresserad medarbetare till Teknisk Support. Är du service- och kundorienterad med stort tekniskt intresse då är detta kanske ditt nästa steg i karriären?

I dina ansvarsområden ingår:

  •   Handledning och hantering av frågeställningar, externt och internt, kring Somfys
       sortiment av motorer och styrningar. Sortimentet gäller både lösningar
       inom B2B och B2C via telefon, mail och chat.
  •   Att vid behov hjälpa till i kundutbildningar och utbildningar av branschkollegor.

Du är tekniskt intresserad och har jobbat med teknik/teknisk support. Elteknisk bakgrund är meriterande. Du har goda kunskaper inom IT. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du är serviceminded, sätter kunden i centrum och gillar att ge service på hög nivå. Du är driven, självständig och har stor framåtanda. Du är en kreativ problemlösare som både är pedagogisk och har en kommunikativ ådra.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Du erbjuds en ansvarsfull roll i ett sammansvetsat team med stor social gemenskap. Företaget har stort fokus på kompetensutveckling och du erbjuds goda utvecklingsmöjligheter.

I denna rekrytering samarbetar Somfy med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Karin Dahlin 0733-763988. Välkommen med din ansökan!

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se