Standby Workteam

Servicechef till BWT Pharma & Biotech

BWT Pharma & Biotech AB är en världsomfattande och marknadsledande aktör inom segmentet process vattenrening för Pharma & Biotech industrin. BWT levererar branschledande teknologier och produkter för Water for Injection (WFI), Purified Water PW) och Pure Steam, mot den farmaceutiska industrin, laboratorium samt processindustrin. Tillverkningsanläggningar i Europa, Asien och USA ger kvalificerad och prestandatestad utrustning som uppfyller de högsta kvalitetskraven. Vi är verksamma inom försäljning, processteknik, automationsteknik, projektering, validering, FAT, SAT och service med eftermarknadssupport.

Mer information om BWT Pharma & Biotech finner du på: www.bwt-pharma.com


BWT Pharma & Biotech söker Servicechef

Är du utvecklingsorienterad och brinner för ledarskap? Har du ett stort driv och vill vara med och utveckla serviceverksamheten? Uppskattar du att jobba operativt med service- och personalfrågor? Då kanske detta är jobbet för dig! Som Servicechef ansvarar du för utvecklingen av serviceverksamheten och har fullt personal - och resultatansvar. Inom ramen för serviceverksamheten finns förebyggande serviceavtal, underhåll och akut service men du ansvarar också för reservdelsförsäljning och omförhandling av serviceavtalen. Som Servicechef leder du personal som har Skandinavien och Sydkorea som arbetsfält.

Din profil:

  •   Du har teknisk bakgrund
  •   Du har erfarenhet från ledande befattning
  •   Erfarenhet från Pharma-, VVS-, Livsmedels- eller processindustrin är meriterande
  •   Processkännedom och erfarenhet från strukturerat kvalitetsarbete är meriterande
  •   Engelska flytande i tal och skrift är ett krav och tyska är meriterande
  •   Datorvana, goda kunskaper i Microsoft Office
  •   B-körkort

Din sociala förmåga, engagemang och ledarförmåga är av stor vikt för att bli framgångsrik i befattningen. Du är strukturerad och gillar ordning och reda. Du är drivande och trivs när du får möjligheten att utveckla verksamheten och få den att växa. Ditt intresse för personalens utveckling och förmågan att bygga långsiktiga relationer och förtroende är väl utvecklad.

Du erbjuds ett mycket spännande och utvecklande arbete på ett trevligt och framgångsrikt företag. Arbetet innebär visst resande. Anställningsvillkoren är mycket förmånliga och BWT tillämpar för denna tjänst 14 månadslöner, om årsmålen uppnås och detta har varit fallet de senaste 15 åren. Förmånsbil och sjukvårdsförsäkring ingår i avtalet.

I denna rekrytering samarbetar BWT Pharma & Biotech med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Anneli Nilsson, Standby Workteam, tel 0708-772816.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se