Standby Workteam

Ordermottagare / Kundservice / Säljsupport till Skånes Fagerhult

Fagerhults Torv AB erbjuder lösvolymer, storsäck och storbal med olika sammansättningar och specialblandningar. I vår paketeringsanläggning kan vi erbjuda en mängd olika produkter i säck. Vi på Fagerhults Torv har under många år lärt oss vad ordet kvalitet ställer för krav på oss som producenter. Vår kunskap är stor inom allt från upptagning, förädling och paketering samt inom rådgivning vid användning av olika substrat. Vi försöker hela tiden utveckla oss själva samt våra produkter för att nå ännu bättre resultat ute bland våra kunder och brukare. På Fagerhults Torv finns det inga begränsningar vad gäller sammansättningar och önskemål. Ingenting är omöjligt! Vid 73:ans rastplats utmed E4an i Skånes Fagerhult har vi en fabrik och paketeringsanläggning. Ca 3,5km längre norrut ligger mossen, Flåssmyr, där bryter vi torven och förädlar den, även den ligger utmed E4an. Vi producerar idag torv som går både i lösvara och paketerat i olika volymer. Fabriken är på 900 kvm och ca 45 000 kvm lagringsyta. För mer information gå gärna in på www.fagerhultstorv.se

Företaget är inne i ett expansivt skede och söker nu en medarbetare för ordermottagning / kundservice / säljsupport

Du erbjuds ett administrativt arbete med stor bredd och omväxlande arbetsuppgifter. Är du serviceminded och gillar att arbeta i ett mindre företag med stark entreprenörsanda? Då är detta kanske jobbet för dig!

I dina ansvarsområden ingår:

  •   Ta emot och registrera order
  •   Kundservice per telefon och mail
  •   Säljsupport
  •   Leveransbevakning / Logistik
  •   Övrig administration

Du är van att jobba med liknande arbetsuppgifter, gärna i ett mindre företag, och du gillar en bred roll med omväxlande arbetsuppgifter. Du kommer också att medverka vid ett par mässor per år. Du har för arbetet lämplig utbildningsbakgrund och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Gärna erfarenhet av Visma. Goda kunskaper i MS Office.

Du är strukturerad och noggrann med god kommunikationsförmåga. Du är van att jobba självständigt men är samtidigt en lagspelare.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

I denna rekrytering samarbetar Fagerhults Torv AB med Standby Workteam. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast via länken nedan. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, tel 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se