Standby Workteam

Projektör till HusCompagniet i Malmö

HusCompagniet ritar och uppför småhus i sten. Företaget har funnits i Sverige i snart 10 år och ingår i den danska koncernen som funnits sedan 1972. Tillsammans levererar vi ca 2000 hus om året. I Sverige är vi 18 anställda med huvudkontor i Malmö. Verksamhetsområdet är Skåne samt västkusten upp till Halmstad. Kunderna har utsett HusCompagniet som bästa husbyggare 5 år i rad. Efterfrågan på underhållsfria, vackra stenhus ökar och vi befinner oss i en expansiv fas. För mer information gå gärna in på www.huscompagniet.se

En av våra medarbetare går vidare i karriären och vi söker nu en Projektör till HusCompagniet i Malmö.

Har du ett par års erfarenhet inom bygg och vill jobba på ett dynamiskt och framgångsrikt bolag? Då är detta kanske ditt nästa jobb!

Vi erbjuder ett spännande arbete där du i samarbete med vår övriga organisation ställer kunden i centrum och får möjlighet att arbeta med ett brett program av nybyggda efterfrågade tegelhus.

I dina ansvarsområden ingår:

  •   Säljskisser
  •   Bygglovsritningar
  •   Bygghandlingar i Revit (A och K)

Du har högskoleutbildning, byggnadsingenjör eller motsvarande byggteknisk utbildning, samt några års branscherfarenhet. Mycket goda kunskaper i byggteknik. Goda kunskaper i Revit.

Du är strukturerad och noggrann med god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift. Du kan planera och organisera ditt arbete i god tid. Du löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet. Du tycker om att jobba i team men trivs också med att lösa uppgifter på egen hand.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Goda villkor.

I denna rekrytering samarbetar HusCompagniet med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen med din ansökan snarast via länken nedan. För mer information kontakta gärna Karin Dahlin, Standby Workteam, 0733 763 988.

Välkommen med din ansökan!
Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se