Standby Workteam
Karin Dahlin

Karin Dahlin, Rekryteringskonsult
Karin rekryterar framförallt inom Ekonomi, Kundservice, Office, Sälj och Teknik. Hon är också ansvarig för våra externa medarbetare, fakturering, löner och övrig administration. Karin har 20 års erfarenhet från framförallt tillverkande industri i roller som chefs- och VD-assistent innan hon startade Standby 1992.
      På lediga stunder lagar Karin gärna mat åt vänner och familj, särskilt mat från Italien och Frankrike, men också svensk husmanskost kan stå på menyn. Karin cyklar helst till jobbet och träningspassen på F & S kompenserar matintresset och håller kroppen och hjärnan i trim.

Mail: karin punkt dahlin   [snabel]   standbyworkteam.se
Tel: 0733 - 763988

Lena Lilliér

Gerhard Fransson, Rekryteringskonsult
Gerhard är specialist inom framförallt Teknik, Sälj och Logistik. Han har mångårig operativ erfarenhet som försäljningschef för ett mindre verkstadsföretag samt chef för deras bemannings-verksamhet. Bemanningen utgjorde ett av deras två affärsområden. Han satt också i företagets ledningsgrupp. Ursprungligen är Gerhard säljare och projektledare med mångårig erfarenhet från framförallt utbildningsbranschen där han ofta haft uppdrag att starta upp nya marknader och affärsområden. Gerhard trivs ute bland kundföretagen och fascineras av hur spännande varje bransch blir när man möter människor som uppvisar genuin passion för sitt specifika område.
      Som dom flesta andra tillbringar han mer än gärna sin tid med familjen – men behöver också frizoner som Swedbank Stadion, löpspåret och golfbanan.

Mail: gerhard punkt fransson   [snabel]   standbyworkteam.se
Tel: 0708 - 772816

Lena Lilliér

Per Ekelund, Rekryteringskonsult
Per har en framgångsrik säljkarriär bakom sig där han bla varit försäljningschef och suttit i koncernledningen för en stor detaljhandelskedja. Senaste åren har han tillbringat i IT-branschen som KAM, säljare och försäljningschef, med särskilt fokus på den skånska marknaden. Han är utbildad Marknadsekonom vid IHM Business School i Malmö. Mot den bakgrunden är Pers specialistområden Sälj och Marknad, med en samlad erfarenhet på 25 år. Hög service, kommunikation och kvalitet är ledstjärnorna.
      Privat står familj, musik och matlagning högt på listan; gärna i kombination. Per tillbringar gärna semestrarna i New York och även gitarraffären i vackra Woodstock, NY, besöks då och då.

Mail: per punkt ekelund   [snabel]   standbyworkteam.se
Tel: 0766 - 351464

Johan Dahlin

Johan Dahlin, digital marknadsföring samt research Teknik/IT
Johan är vår digitala marknadsförare. Han har stenkoll på hur man exponerar ett jobb i de rätta yrkes- och branschgrupperna. Han är också vår research inom Teknik och IT. Johan har varit på Standby sedan 2006 och ansvarar för ICT, juridik, personaladministration samt delar av ekonomi. Johan har en examen i matematik, nationalekonomi och filosofi från King’s College London och University of Cambridge. Han har också delar av en civilingenjörsexamen från KTH.
      Johan gillar naturupplevelser och tar sig gärna ut från Malmö på lediga stunder. När tiden medger gör han längre utflykter till fots eller med cykel och övernattar då helst under bar himmel. Efter jobbet blir det gärna ett gympapass på Friskis och Svettis.

Mail: johan punkt dahlin   [snabel]   standbyworkteam.se
Tel: 0708 - 772861

Johan Wall

Johan Wall, databaser, nätverk och sociala medier
Johan tillhör våra resurser inom databaser, nätverk och sociala medier. Tillsammans med Johan Dahlin utvecklar han våra exponeringskanaler och nätverk bla med hjälp av sociala medier. Johan är student och en hängiven naturvetare med intresse inom fysik och matematik.
      När han inte studerar eller arbetar beger han sig gärna ut på en fisketur eller spelar spel med vänner.

Mail:
Tel: 040 - 23 24 90

Hans Dahlin

Hans Dahlin, VD
Hans är både VD och Rekryteringskonsult. I rollen som Rekryterings-konsult ligger tyngdpunkten på Teknik och Logistik, områden som Hans har 20 års erfarenhet av från framförallt tillverkande industri. Där hade han en chefsposition innan han startade Standby 1992. Efter examen i ekonomi och redovisning i Amsterdam 1971 följde några år inom bemanningsbranschen som uthyrd ekonom. Detta var tydligen en positiv upplevelse eftersom passionen för bemanningsbranschen vaknade 1992 när privata arbetsförmedlingar blev tillåtna i Sverige.
      På fritiden lockar Malmös närhet till havet eller kanske en fotbollsmatch på doftande naturgräs eller mera sällan utflykter till stugan i Småland eller kanalerna i Amsterdam. Tystnaden i de Småländska skogarna är ett bra sätt att stärka lugnet och säkerheten som behövs i en bransch där stora drakar slåss om herraväldet.

Mail: hans punkt dahlin   [snabel]   standbyworkteam.se
Tel: 0708 - 737481

Standby Workteam     |     Lilla Nygatan 11     |     211 38 Malmö     |     040 - 23 24 90     |     info@standbyworkteam.se